λογότυπο ΕΣΠΑ,  επιχειρησιακο προγραμμα
0 Προϊόντα - 0.00 EUR
Προβολή καλαθιού

Καλώς ήλθατε στο ngcbyelen

Σε μιά εποχή όπως η σημερινή, που όλο και περισσότερο κατακλυζόμαστε από πολλά και διάφορα προϊόντα, ελκυστικά μεν αλλά και επιβλαβή πολλές φορές για την υγεία μας, εμείς αναζητήσαμε τρόπους για να κατασκευάσουμε φυτικά καλλυντικά και σαπούνια.
Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά υλικά δημιουργήσαμε μία υπέροχη συλλογή.

Σε μιά εποχή όπως η σημερινή, που όλο και περισσότερο κατακλυζόμαστε από πολλά και διάφορα προϊόντα, ελκυστικά μεν αλλά και επιβλαβή πολλές φορές για την υγεία μας, εμείς αναζητήσαμε τρόπους για να κατασκευάσουμε φυτικά καλλυντικά και σαπούνια. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά υλικά δημιουργήσαμε μία υπέροχη συλλογή.

Όλα μας τα προϊόντα έχουν ως βάση βότανα και φυσικά υλικά όπως είναι ο Ζεόλιθος, η Αλόη, το Δενδρολίβανο, το Θυμάρι, το Φασκόμηλο, η Τσουκνίδα, η Μέντα και πολλά άλλα. Τα σαπούνια μας έχουν ως βάση τη φυτική γλυκερίνη η οποία ενυδατώνει & προστατεύει το δέρμα.


Για να αρωματίσουμε τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε κυρίως αιθέρια έλαια αλλά και χυμούς φρούτων και βότανα. Κανένα από τα προϊόντα μας δε περιέχει Parabens και παράγωγα πετρελαίου για τη συντήρηση του.


Κανένα από τα προϊόντα μας δεν δοκιμάτηκε σε ζώα.
Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% οικολογικά & βιοδιασπώμενα.

Περιηγιηθείτε λοιπόν στον ιστότοπο μας, δείτε τα προϊόντα μας, διαβάστε τα συστατικά τους καθώς και το πρόβλημα που επιλύει το καθένα από αυτά.

Τέλος επικονωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε τα προϊόντα μας και να σας τα στείλουμε στο χώρο σας. 

λογότυπο ngc by elen

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σιβόρων 101, Αθήνα 111 42

ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2111827729

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

6947608944

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

ngcbyelen@gmail.com